Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare In Sibiu De La Proprietar

Case De Vanzare In Sibiu De La Proprietar

Casa de vanzare in gusterita sibiu gusterita, sibiu detalii. Casa este construita in stil sasesc, dispune de toate utilitatile ( gaz, curent , apa, canalizare ), centrala termica, avand urmatoarea structura camera 1(sufragerie) 5x6m=30mp camera 2 5x4m=20mp camera 3 5x5m=25mp hol 10,5x2m=21mp baie 2.8x1,9m=5,32mp camara 2.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Apartament de vanzare in sibiu 3 camere 4 bai la casa zona tilisca. Contact rapid 2 vezi anunțul. 223536124 imobil scos la vânzare in urmă cu 2 de zile la prețul de 65000 € imobrank:

Case De Vanzare In Dupus 1 Anunturi
vizitati articolul complet aici : https://www.imoradar24.ro/case-de-vanzare/dupus
Casa tip duplex 4 camere, 280 mp teren, zona triajului, seli. Case de vanzare in localitatea sibiu (7) rezultate. Apartament de vanzare in sibiu 3 camere 4 bai la casa zona tilisca.

65/100(imobrank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr.

Vezi 83 rezultate pentru case de vanzare in sibiu de la proprietar la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 20.000 eur. Imobiliare.ro este portalul în care vei găsi cele mai multe anunţuri imobiliare din sibiu, venite atât de la agenţiile imobiliare, dezvoltatori, dar şi de la particulari care preferă să îşi vândă singuri locuinţa.ai acces la un număr impresionant de case vile de vânzare, actualizate în timp real.găseşti atât case vile de vânzare în sibiu, cât şi case vile de închiriat. Aplică filtrele potrivite din categoria imobiliare, astfel încât să găsești vila sau casa dorită.

De la oferte cu diverse case recent construite, disponibile spre vânzare pe lajumate.ro, până la vile de lux complet mobilate în toate orașele mari din românia, este extrem de simplu să găsești anunțul potrivit pentru căutarea ta. Casa de vanzare individuala 7 camere in strand deschidere la 2 strazi. Statie de autobus si taxi in zona id:

Anunturi Imobiliare Gratuite De Top Anunt Imob Ro
vizitati articolul complet aici : https://anunt-imob.ro/imobiliare-vanzari/vanzare-case/vand-casa-la-slimnic-jud-sibiu_i40444
Proprietar vand apartament 3 camere finisat cu contoare. Casa tip duplex 4 camere, 280 mp teren, zona triajului, seli. Descopera 13 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la rasinari, sibiu (comuna).

Cauți mai multe imobiliare de vânzare?

Pe langa acestea gasesti si case de vanzare apartamente terenuri camere spatii comerciale birouri depozite garaje de vanzare si de inchiriat pe storia ro site ul tau de imobiliare din romania. Categoria de imobiliare de pe site include și aproape de 9.000 de anunțuri cu garsoniere de vânzare, în toată românia. Proprietar.spatiu comercial cu acordul notarial al tuturor locatarilor.

Case, vile, apartamente , spatii de vanzare si la inchiriere in sibiu. Contact rapid 2 vezi anunțul. De zile de când este pe piață, etc) mai multe detalii telefon proprietar

1
vizitati articolul complet aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0ZMC6KZM2cuzV6mO0Sz8GT84-9p8Bq4yRJlJwITn4lDjEYGW3&usqp=CAU
Case, vile, apartamente , spatii de vanzare si la inchiriere in sibiu. Distribuie anunțul adaugă la favorite. Contact rapid 2 vezi anunțul.

223536124 imobil scos la vânzare in urmă cu 2 de zile la prețul de 65000 € imobrank:

Este compusa din camera, baie cu dus,bucatarie cu aragaz ,hota electrica ,frigider ,tv ,masina de spalat cu bule , etc. Casa de vanzare in gusterita sibiu gusterita, sibiu detalii. 223536124 imobil scos la vânzare in urmă cu 2 de zile la prețul de 65000 € imobrank:

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare In Sibiu De La Proprietar"